képmesterek

Szőke-Kiss Márton

Közel egy évtizede foglalkozik grafikával, ami az utóbbi években egyre inkább az illusztráció irányába tolódott el. Életfilozófiája: „Minél többet fejlődök, annál inkább látom, mennyi mindent nem tudok még.”

Jelenleg művészeti anatómiát tanul. Szabadidejében szeret írni, a rajzai mellett írásai is megtalálhatóak az oldalán.

Smera

Rozner-Sümegi Ritának – akit Smera néven találhattok meg az online tér több felületén – már egészen pici kora óta szenvedélye a rajzolás. Ahogy telt az idő a zsírkrétát felváltotta a ceruza, mostanra leginkább digitálisan alkot, de előkerül alkalmanként néhány manuális technika is, mint például a linómetszés, ugyanis imádja bepiszkolni a kezeit.

2016-ban kezdett grafikusként dolgozni, mára már szabadúszóként teljes idejében illusztrációkkal foglalkozik.

Sándor Róbert – Sakál Design

Saját grafikai stúdiója 15 éve működik Sakál Design néven, mellyel arculatokat, kiadványokat, könyveket, csomagolás designokat tervez, és illusztrációkat készít. Képzőművészeti témája középpontjában az állatábrázolás áll. Számos kiállításon mutatta be képeit, többek közt a londoni Wildlife Artist of the Year tárlatán.

A karakterrajzokon túl a Hazai Hősök arculatát, a kártyák designját tervezte.

Galantusz Grafika

Több mint 20 éve illusztrálnak. Kezdetben több nagy sikerű rajzfilmben alkottak, mint a Rege a csodaszarvasról, Mr. Bean, Percy a parkőr… Itt tanulták meg a figuratervezést.

E tudásukra alapozva rengeteg csodálatos grafika, illusztráció, kiadvány született meg a fantáziájuk által. Mára Európa számos országából kérnek képeikből.

Pozsgay Gyula

Grafikáit, terveit mérnöki precizitással, közgazdász szemlélettel és művészi érzékkel készíti. Portfóliója széleskörű tevékenységet fed le, arculattervek, felhasználói felületek, kabalafigurák, storyboard, concept art, illusztrációk, könyvborítók, falfestmények.

Nagy tapasztalattal rendelkezik a digitális és hagyományos grafikai eljárásokban, festészetben és a fotózásban is.

Mező Imre Zsolt – Ceruza Stúdió

Több évtizedet felölelő pályája során a tervező grafikai munkák mellett az illusztrációk készítésében is otthonosan mozog: ezek közül is a leggrandiózusabb munka a 2010-ben készült “Legkedvesebb Magyar Meséim” című Reader’s Digest által kiadott meseantológia volt.

A Ceruza Stúdió égisze alatt több területen is kamatoztatja tudását, a fent említetteken kívül portrérajzolással, festészettel és különleges tipográfiai poszterek készítésével is foglalkozik.

Shopping Cart
Megígérjük, hogy kizárólagHASZNOS ÉS ÉRDEKES

dolgokat fogunk küldeni, olyat amit mi is szívesen elolvasnánk. ITT egy példa

Betekintést a karakterek készítésébe, rajzolásba, színezésbe, nyomdai munkába. Érdekességeket a Hazai Hősökről. 

Időnként csak Neked szóló kedvezményeket, hátha épp ajándékot keresel magadnak vagy másnak.