Hősök

Gyűjtögetős kártyajáték

Elkészült a Hazai Hősök kártyajáték a fiataloknak és fiatalos felnőtteknek! Gyűjtés, cserélgetés és játék közben megismerkedhetnek a hazai történelem és művészetek jelentős alakjaival. A gyönyörű illusztrációk és apró érdekességek megelevenítik számukra nagyjainkat.

Hőskönyv

Az elkészült gyönyörű illusztrációkat összegyűjtöttük egy kiadványba és kiegészítettük a karakterekről szóló érdekességekkel. A végeredmény minden könyvespolc éke, amit élmény és élvezet nézegetni pár percig felfrissülve vagy órákig elmélyülve.

mit hoz a jovő?

Rengeteg izgalmas tervünk van, amit szeretnénk mielőbb megmutatni. Készítjük a gyűjtőalbumot a kártyákhoz és már tervezés alatt áll további 150 hazai hős, akikből újabb játék kártyák és csodálatos Hőskönyvek születhetnek. Van más is születőben, de az még egyelőre titok.

gyakran ismételt kérdések

Hiányzik valami? Jelezze és bővítjük!

Hány kártyából áll a gyűjtemény?

Jelenleg 50 féle kártya érhető el. Ennél sokkal több hősünk van, így igyekeztünk az első 50-be különböző korokból és különféle tevékenységi körökből minél szerteágazóbban válogatni.

Lesznek még további kártyák?

Igen! Rengeteg ismert és kevésbé ismert hazai hősünk van, így már tervezés alatt áll további 150 karakter. Harcosok, királyok, egyházi személyek, nemesek, szakmák, tudósok és művészek mind-mind gyűjthetőek lesznek.

Hol lehet beszerezni a kártyákat?

Egyelőre a webshopunkon keresztül, kényelmesen megrendelhető. Hamarosan elérhető lesz a főbb áruházláncokban és akár egyéb terjesztési helyeken, erről időben fogunk külön tájékoztatást adni.

hány éves kortól ajánlott?

Iskolás kortól ajánljuk, így a gyerekek akár már első osztályban is játszva tanulhatnak és szocializálódhatnak a társaikkal. Így 6 és 999+ közötti korosztály számára javasoljuk.

gyalázat hogy xy nincs rajta a kártyákon!

Egyetértünk. Pontosan ezért szeretnénk még legalább 150 karakterrel bővíteni a hazai hősöket. Sőt, szívesen fogadjuk, ha emailben javasolnak akár kevésbé ismert hősöket is, akik a 20. század előtti időkben voltak aktívak.

a Hőskönyv a kártyák nagyítása?

Inkább fordítva. Illusztrátoraink minden karaktert album méretben készítettek el, aprólékosan újragondolva és megálmodva ezeket a hősöket.

a Hőskönyvben szöveg is van?

Igen! Minden oldalpár egyik fele a karakter új illusztrációja, a másik fele pedig érdekességeket tartalmaz róla. Például pár kevéssé ismert részlet a hősről, egy idézet tőle vagy róla, de helyenként egy versrészlet is előfordul.

miért így néz ki xy karakter?

Igyekeztünk minden karaktert újszerű, érdekes módon megjeleníteni. El szerettünk volna térni a már jól ismert, tankönyvekben is szereplő korábbi ábrázolásoktól, illetve új oldaláról megmutatni egy-egy hőst.

mennyire ritka egy-egy kártya?

Szeretnénk, ha ez játék és élmény lenne, ezért minden egyes kártya azonos eséllyel szerepel a csomagokban. Szándékosan nincsenek ritka kártyák, amik csak minden ötödik, tizedik, huszadik csomagban fordulnának elő.

Egyben is megrendelhető az összes kártya?

Igen, elérhető a webshopunkban az 50 kártya egy csomagban, azoknak, akik nem szeretnek gyűjtögetni és cserélgetni.

Shopping Cart
Megígérjük, hogy kizárólagHASZNOS ÉS ÉRDEKES

dolgokat fogunk küldeni, olyat amit mi is szívesen elolvasnánk. ITT egy példa

Betekintést a karakterek készítésébe, rajzolásba, színezésbe, nyomdai munkába. Érdekességeket a Hazai Hősökről. 

Időnként csak Neked szóló kedvezményeket, hátha épp ajándékot keresel magadnak vagy másnak.